Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fabian Ovidiu Hristu, suspectat că a tâlhărit şi a snopit în bătaie un militant antidrog

ro

22 Oct, 2014 00:00 3301 Marime text
Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale l-au reţinut pentru audieri pe suspectul agresiunii care a avut loc luni seara, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, în cartierul Tomis Nord. Victima, Alexandru Andrei Sântimbreanu, un tânăr de 26 de ani din Tulcea, student în Constanţa, reclamă că agresorul ar fi o cunoştinţă mai veche, Ovidiu Hristu, de 22 de ani, din Lumina.
 
Sântimbreanu, care este liderul unui ONG ce luptă împotriva consumului de droguri, susţine că l-ar fi atenţionat de mai multe ori pe presupusul agresor că îl va reclama la poliţie, pentru că ar fi dealer şi consumator de etnobotanice.
 
Victima se afla împreună cu un prieten, luni seara, puţin înainte de ora 21.00, în cartierul Tomis Nord, când a fost agresat de un grup de indivizi, printre care şi suspectul din Lumina. Sântimbreanu spune că a fost lovit de mai multe ori înainte să reuşească să ajungă la maşina parcată. În încercarea de a demara, ca să scape de agresori, el a lovit un autobuz RATC 43, aflat în staţie.
 
Sântimbreanu spune că, atunci când a ajuns la spital, cu capul spart şi plin de vânătăi, a constatat că, în timpul altercaţiei, i-au fost sustrase suma de 2.200 de lei, actele maşinii şi un lanţ de aur de 36 de grame, pe care îl avea la gât.
 
Dacă faptele reclamate se confirmă, Hristu şi complicii vor fi cercetaţi pentru tâlhărie şi vătămare corporală gravă. În urmă cu patru ani, când abia împlinise vârsta majoratului, Fabian Ovidiu Hristu a fost cercetat penal de poliţiştii rutieri după ce a fost depistat conducând o motocicletă fără să aibă permis de conducere de nicio categorie. În urma audierilor, poliţiştii au hotărât să îl cerceteze în stare de libertate. Fabian Ovidiu Hristu nu a recunoscut niciuna dintre faptele de care a fost acuzat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii