Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“ Ion Tămârjan şi Cornel Relu Costan au fost puşi sub control judiciar

ro

05 May, 2014 00:00 3297 Marime text

Ion Tămârjan, şeful agenţiei Star Models, şi Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, condamnaţi la câte 4 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul cunoscut publicului larg sub denumirea „Prostituate de lux pentru politicieni”, au fost puşi sub control judiciar.

 
Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Pe durata măsurii preventive a controlului judiciar, cei doi trebuie să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să informeze de îndată instanţa de judecata cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de politie în raza căruia locuiesc desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de politie sau de câte ori sunt chemaţi şi să nu părăsească ţara decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorilor.
Tămârjan şi Costan au fost judecaţi şi condamnaţi de Tribunalul Ialomiţa şi de Curtea de Apel Bucureşti, alături de Ştefan Radu Nicola şi Gabriel Alexandru Voicu. După cum menţionam şi în ediţiile trecute, în această cauză au fost 140 de martori, dintre care 54 au fost din Constanţa, 42 din Ialomiţa, iar restul din municipiul Bucureşti şi din judeţele Călăraşi, Prahova, Ialomiţa, Bihor, Mureş, Bacău, Cluj, Argeş, Ilfov, Suceava, Timiş, Botoşani, Dolj, Gorj, Arad, Vaslui, Iaşi şi Teleorman.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii