Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copii, filme porno şi mângâieri în zone intime Ion Badiu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanţa

ro

25 Mar, 2014 00:00 4596 Marime text
Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat, ieri, pe Ion Badiu, în vârstă de 47 de ani, din Tulcea, la ani opt ani de temniţă. El a fost acuzat de procurori că a ţinut un copil în braţe, pe genunchi, în faţa unui laptop conectat la Internet, arătându-i filme pentru adulţi şi mângâindu-l în zone intime, după care, prin constrângere, a întreţinut cu acesta un act sexual.
 

Pe data de 3 decembrie 2013, Tribunalul Tulcea l-a condamnat pe Ion Badiu, de 47 de ani, la o pedeapsă principală de 12 ani închisoare. Instanţa a admis acţiunile civile formulate de părţile civile şi l-a obligat pe inculpat la plata a câte 50.000 de lei reprezentând daune morale, şi 2.000 de lei reprezentând daune materiale către părţile civile. Decizia Tribunalului Tulcea a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Ieri, completul de judecată C 1 Apel Minori, prezidat de magistratul Viorica Lungu şi format din judecătorul Andreea Ianca, l-a condamnat pe bărbat la opt ani de închisoare. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

Badiu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, care l-au acuzat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi corupţie sexuală, în formă continuată. „Din probatoriul administrat în cauză (...), a rezultat faptul că inculpatul Badiu Ion, a comis în cursul lunii iunie 2013 două acte materiale de corupţie sexuală şi unul de viol asupra unui minor de 12 ani, pe care l-a ademenit şi l-a adus în locuinţa sa, unde l-a ţinut în braţe, pe genunchi, în faţa unui laptop conectat la Internet, arătându-i filme pentru adulţi şi mângâindu-l în zone intime, după care, prin constrângere a întreţinut cu acesta un act sexual. În aceeaşi perioadă şi în aceleaşi împrejurări, chemându-l la locuinţa sa şi pe al doilea minor, tot de 12 ani, a exercitat aceleaşi acte de corupţie sexuală asupra minorului ca şi în cazul primei victime”, au conchis procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii