Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestaţia şefului CJC, amânată pentru 10 iulie (RECHIZITORII)

ro

09 Jul, 2014 00:00 1238 Marime text
Ieri, judecătoarea Cristina Carmen Craiu, din Curtea de Apel Bucureşti, a amânat, pentru 10 iulie, contestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Daniel Constantinescu, împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti, din data de 12 iunie, când i-a fost respinsă cererea formulată privind încuviinţarea de a părăsi teritoriul României. De menţionat că luni, tot magistratul Craiu a amânat, pentru data de 15 iulie, contestaţia preşedintelui CJC, depusă împotriva mandatului de arestare emis pe numele său.
 
Preşedintele CJC a fost deferit justiţiei de procurorii Anticorupţie în două cauze separate. Concret, pe data de 25 aprilie, DNA Constanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Nicuşor Constantinescu, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici.

De asemenea, pe data de 27 mai, şeful CJC a fost trimis în judecată, sub control judiciar, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Cele două dosare au fost trimise spre soluţionare Tribunalului Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii