Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Client“ al procurorilor DNA Constanţa Marian Tîrlungeanu a fost condamnat definitiv

ro

24 Nov, 2015 00:00 2127 Marime text


Trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru şantaj, Marian Tîrlungeanu a fost condamnat definitiv la 2,2 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Sentinţa este definitivă şi a fost dată de Cristina Eleni Marcu şi Maria Uzună, judecătoare ale Curţii de Apel Constanţa.
 
Conform rechizitoriului, „în perioada aprilie - iulie 2014, în mai multe rânduri, pe fondul unor relaţii comerciale tensionate, a constrâns, prin ameninţare, pe administratorul unei alte firme să-i dea suma de 83.856,34 de lei, reprezentând o datorie mai veche, cu scopul de a dobândi în mod injust acest folos patrimonial“.
 
„În acest context, inculpatul a transmis persoanei vătămate mai multe mesaje de ameninţare, dar şi unele cu un conţinut jignitor, prin care îi cerea datoria, scopul acestor ameninţări, care vizau viaţa şi integritatea corporală a persoanei vătămate şi a copiilor săi, fiind acela de a o determina să îi dea banii datoraţi“, conform rechizitoriului.
 
Pe data de 8 iunie, judecătoarea Emilia Ganera, din Tribunalul Constanţa, l-a condamnat pe Tîrlungeanu la 2,2 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Mai mult decât atât, bărbatul o fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul Primăriei Constanţa - Direcţia de Gospodărire Comunală sau la Căminul pentru persoane vârstnice. Ieri, Curtea de Apel Constanţa a menţinut pedeapsa anterior menţionată.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, conform Registrului Comerţului, numele lui Marian Tîrlungeanu era legat de MTT Sani Pest SRL (radiată din 2004) şi de Mexis Construct SRL (insolvenţă).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii