Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane rănite într-un accident rutier Ciocnire în lanţ în zona restaurantului Sabroso din staţiunea Mamaia

ro

05 May, 2014 00:00 2501 Marime text
În noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în faţa terasei-restaurant Sabroso din staţiunea Mamaia. Evenimentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a cinci persoane.

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia, în zona terasei-restaurat Sabroso, din staţiunea Mamaia. Potrivit organelor de anchetă, accidentul a pornit de la un autoturism condus de Gheorghe Gheorghică, de 45 de ani, din Constanţa. Acesta circula în staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari. În dreptul terasei Sabroso, fără să se asigure, a efectuat viraj la stânga peste marcaj longitudinal continuu. În urma acestei manevre, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Aurelian Theodor Zaharia, de 35 de ani, din Constanţa, care circula pe bulevardul Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa.

Din cauza impactului, autoturismul a intrat pe sensul de mers opus, unde a lovit frontal un autoturism condus de Nicoleta Făgăraş, de 32 de ani, din Constanţa. Cel de-al treilea autoturism a intrat în coliziune cu o a patra maşină, care circula pe sensul de mers dinspre Năvodari către Constanţa. La volanul ultimului autoturism se afla Aiad Zasoon Al, de 22 de ani, din Ploieşti. În urma accidentului au ajuns în atenţia medicilor Nicoleta Făgăraş şi Diana Stan, de 26 de ani, pasageră în al doilea autoturism. Potrivit oamenilor legii, George Ciolache, de 46 de ani, pasager în primul autoturism, Emirceal Beicean, de 46 de ani, şi Techin Curti, de 44 de ani, pasageri în penultimul autoturism, toţi trei din Constanţa, s-au ales cu răni uşoare. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanţei şi ale poliţiei rutiere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii