Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai căutat om din România Ştefan Alexandru Stoica refuză expertiza psihiatrică

ro

07 Aug, 2014 00:00 5277 Marime text


Ştefan Alexandru Stoica, de 22 de ani, din Constanţa, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru omor calificat şi tâlhărie, este nemulţumit de ultima decizie a judecătorilor.

Pe data de 5 august, Tribunalul Constanţa a dispus internarea nevoluntară a tânărului, până la data de 3 septembrie inclusiv, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. De menţionat că această procedură a fost dispusă prin ordonanţa nr. 925/P/2014 din 29 iulie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Tot pe data de 5 august, Tribunalul Constanţa a mai hotărât transferul lui Stoica, aflat în stare de arest preventiv, în secţia de psihiatrie a spitalului penitenciar aflat în raza teritorială a Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ Bucureşti. Hotărârile Tribunalului nu au fost definitive, ele fiind atacate, prin contestaţie, la Curtea de Apel Constanţa. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au reţinut în sarcina tânărului că, la data de 23 iulie, în jurul orelor 13.00, în timp ce se afla la domiciliul său, din zona Viile Noi, municipiul Constanţa, i-a aplicat bunicii sale, în vârstă de 81 de ani, mai multe lovituri de cuţit în zona toraco-cardiacă, producându-i acesteia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord), care au condus la decesul victimei. În aceeaşi împrejurare, continuă procurorii, Ştefan Alexandru Stoica şi-ar fi ucis mătuşa şi verişorul. „După uciderea victimelor, suspectul a sustras o sumă de bani, precum şi autoturismul marca Dacia Supernova, plecând ulterior de la domiciliul său din Constanţa“, conform organelor de anchetă.



În contextul celor prezentate mai sus, precizam că Ştefan Alexandru Stoica a devenit cea mai căutată persoană din România! El a fost prins la Cumpăna, la finele unor acţiuni specifice poliţiştilor.

Eliberat din Penitenciarul Galaţi, pe data de 14 iulie

La începutul lunii iulie, Comisia de propuneri pentru puneri în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Galaţi a cerut ca Stoica să fie scos din spatele gratiilor. În scurt timp, judecătorii au dispus liberarea condiţionată a tânărului. Hotărârea magistraţilor a putut fi atacată cu contestaţie în trei zile de la comunicare, însă acest demers nu a fost realizat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii