Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz incredibil la Hârşova… Două minore susţin că au fost violate doi ani la rând de unchiul lor!

ro

02 Nov, 2015 00:00 1967 Marime text


A ieşit la iveală un caz cutremurător petrecut în localitatea Hârşova. Două minore ar fi fost violate în repetate rânduri chiar de către unchiul lor! Calvarul celor două surori a ieșit la iveală în urmă cu câteva zile, când o soră mai mare l-a reclamat pe unchiul lor, Dinu Dumitru, de 45 de ani. Fata nu a mai putut înghiţi suferinţa surorilor ei. Poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi, în 28 noiembrie, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova, despre acest caz.

Fata a povestit oamenilor legii că surorile ei ar fi fost violate în perioada anilor 2012 - 2014 de Dinu Dumitru. Drept urmare, a doua zi după sesizare, adică în 29 octombrie, cele două fete au fost examinate din punct de vedere medico-legal, iar în urma cercetărilor desfășurate s-a dipus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui Dinu Dumitru, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tentativă la viol.
Ullterior, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a hotărât arestarea preventivă a acestuia pentru următoarele 30 de zile, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii