Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătuşe şi dosar penal Sub influenţa stupefiantelor, un şofer a provocat un scandal de proporţii, după ce a lovit o maşină

ro

01 Sep, 2015 00:00 1588 Marime text
Un şofer în vârstă de 24 de ani a reuşit să creeze ditamai scandalul în noaptea de duminică spre luni, după ce a acroşat un alt autoturism, pe bulevardul Tomis. În esenţă, ar fi trebuit să fie un accident ca multe altele. Cu toate astea, oamenii aflaţi pe stradă la acea oră şi care au asistat la producerea incidentului rutier au declarat că li s-a părut ceva în neregulă cu felul în care se comporta şoferul care a produs accidentul şi au chemat Poliţia.
 
Trei echipaje s-au deplasat la intervenţie. Şoferul era foarte agitat la vederea oamenilor legii. Poliţiştii au verificat autoturismul suspectului şi, în urma controlului, au ridicat mai multe probe. Martorii spun că în autoturism se mai afla un tânăr.
 
Pentru că şoferul începuse să fie din ce în ce mai nervos, poliţiştii rutieri s-au văzut nevoiţi să-l încătuşeze. Nu a fost un lucru uşor. A fost nevoie de şase poliţişti pentru a-i fi puse cătuşele. Oamenii legii au bănuit că este ceva în neregulă cu el şi l-au supus unei testări. Rezultatul a arătat că tânărul consumase substanţe halucinogene.
 
Tânărul şofer a fost dus ulterior la spital, pentru a i se recolta probe biologice. În urma analizării probelor biologice, medicii vor stabili şi ce tip de substanţe halucinogene a consumat tânărul.
 
Bărbatului, audiat azi-noapte, i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa stupefiantelor.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii