Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posibil braconaj piscicol Au fost ridicate peste două tone de somn şi crap (galerie foto)

ro

28 Apr, 2015 00:00 1552 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, identificând un cetăţean român care transporta, cu un autovehicul, cantitatea de 2.204,4 kg de peşte din specii diferite, fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă au oprit pentru control, sâmbătă seara, un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în Bucureşti, condus de cetăţeanul român F.N., în vârstă de 50 de ani.
 
Conducătorul auto a declarat poliţiştilor de frontieră că transportă, în compartimentele autovehiculului destinat transportului de peşte, diferite cantităţi de puiet din specia crap.
 
În urma controlului, în primele trei compartimente au fost descoperite cantităţi de peşte din specia specificată conform declaraţiei şi documentelor justificative prezentate, iar în celelalte trei compartimente au fost identificate 1.687,4 kilograme de peşte din specia somn, de dimensiune mare, 510 kilograme de peşte din specia crap şi şapte kilograme de peşte din specia şalău.
 
Pentru cele 2.204,4 kilograme de peşte, conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă şi transport, astfel încât întreaga cantitate de peşte i-a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor şi lăsată în custodie unei societăţi comerciale din oraşul Hârşova. Bărbatul este cercetat penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii