Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Bodean, în atenţia Curţii Supreme de Justiţie! (rechizitoriu)

ro

29 Jun, 2015 00:00 2019 Marime text
Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, în atenţia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Şi asta pentru că Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a formulat o plângere împotriva unei soluţii de neîncepere a urmăririi penale (NUP) primite de Bodean. Dosarul se află la Curtea Supremă, unde va fi deschis pe data de 10 septembrie.
 
Amintim că, la data de 23 iunie 2014, Andrei Bodean a dispus trimiterea în judecată a lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea, a Izaurei Anghel, soţia primului menţionat, fiica lui Sandu Anghel, a lui Grinică Ion Anghel, precum şi a Fănicăi Anghel, mama celor mai sus precizaţi.
 
Familia Anghel a fost acuzată de Bodean că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României. Concret, în rechizitoriu, procurorul arată că, „la data de 1.11.2013, inculpatul Anghel Florin a exercitat ameninţări asupra unei persoane, constând în darea în vileag, prin intermediul presei, a unor fapte compromiţătoare pentru persoana ameninţată şi pentru membrii familiei acesteia, respectiv presupusa ei implicare în infracţiuni de corupţie, cu scopul de a o determina să dea suma de 280.000 de euro“.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii