Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanţă blocată în nisip, bărbat căzut cu parapanta în mare şi o fată pe un caiac luată de curenţi (galerie foto şi video)

ro

30 Apr, 2015 00:00 2609 Marime text
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost anunţaţi, ieri după-amiază, că o persoană s-ar fi înecat în staţiunea Mamaia, în zona Hanul Piraţilor. Informaţia s-a dovedit a fi falsă.
 
Totul s-a petrecut când doi amatori de sporturi extreme au pornit pe mare. Este vorba despre un bărbat care se dădea cu parapanta pe apă, tras de o fată, cu un caiac. Bărbatul a căzut cu parapanta în mare, iar fata s-a speriat, sunând la 112. Între timp, bărbatul a ieşit din apă şi o aştepta pe fată la mal. El s-a speriat şi a crezut că prietena sa a fost luată de curenţi şi a sunat şi el la 112, solicitând intervenţia personalului specializat.

Din fericire, femeia a reuşit să ajungă la mal şi niciunul dintre cei doi amatori de sporturi extreme nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
De asemenea, o ambulanţă ajunsă la faţa locului a rămas împotmolită în nisip pe plajă şi a fost chemată o wolă pentru a o tracta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii