Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident spectaculos în Tomis Nord O tânără şoferiţă a „şifonat“ un Chevrolet, un Audi şi un BMW (galerie foto)

ro

30 Apr, 2015 00:00 2116 Marime text
O tânără şoferiţă din Constanţa a reuşit, ieri noapte, contraperformanţa de a şifona trei autoturisme şi de a băga doi tineri în spital, după ce, aflată la volanul unei maşini, a uitat să acorde prioritate la intersecţia străzii Dispensarului cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în Tomis Nord. Autoturismul său, un Chevrolet Kalos, a intrat în coliziune cu o maşină marca BMW care avea prioritate şi pe care a proiectat-o într-un al treilea automobil, marca Audi.
 
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, ieri, în jurul orelor 1.20, C.A. (o femeie de 22 de ani, din Constanţa) a condus un autoturism pe strada Dispensarului, dinspre strada Cişmelei şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea“, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de C.C.G. (un bărbat de 24 de ani, din Constanţa), dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Suceava.
 
În urma impactului, al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de B.C. (bărbat de 24 ani, din Mihail Kogălniceanu), care se afla oprit pentru a efectua viraj la stânga pe strada Dispensarului.
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto C.C.G. (policontuzionat prin accident rutier) şi a lui M.C. (bărbat de 19 ani, din Constanţa, policontuzionat prin accident rutier), pasager pe locul din dreapta-faţă în al doilea autoturism, mai spun poliţiştii rutieri.
 
Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool, însă tânăra a rămas fără permis şi s-a ales şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii