Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au răpit un minor şi au ameninţat un bărbat Cinci tineri din Constanţa, duşi în arest

ro

01 Aug, 2014 00:00 1621 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au primit reclamaţii de la două persoane, conform cărora, mai multe persoane necunoscute au privat de libertate un minor şi au ameninţat un bărbat în vederea recuperării unei sume de bani neachitate.

Marţi, Iulian Paraschiv, de 47 de ani, din Constanţa, a mers la poliţie pentru a reclama faptul că fiul său, un minor de 15 ani, a fost victima unei infracţiuni. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că tânărul ar fi fost lipsit de libertate împotriva voinţei proprii. Din câte se pare, fapta ar fi avut loc duminică seara, în jurul orei 22.00. Minorul se afla în apropierea domiciliului când a fost acostat de cinci tineri necunoscuţi. Cele cinci persoane l-ar fi constrâns pe minor să intre într-un autoturism marca Skoda. Potrivit declaraţiei bărbatului, tinerii l-au pus pe minor să îi conducă la fratele acestuia, iar cel din urmă ar fi trebuit să îi conducă la Viorel Drăghici, care ar fi avut o datorie în bani faţă de cei cinci. După ce au condus câteva străzi, minorul a fost scos din maşină, fără a mai fi exercitate acte de violenţă asupra sa.

„Datornicul“, ameninţat cu câteva zile înainte

În aceeaşi zi, Viorel Drăghici, de 46 de ani, din Constanţa, a reclamat faptul că, în data de 24 august, în jurul orei 21.30, a fost acostat de patru tineri necunoscuţi, care pretindeau că are faţă de ei o datorie neachitată. Bărbatul a declarat că cei patru au solicitat, sub ameninţarea cu acte de violenţă, suma de 300 de lei, susţin poliţiştii. Acesta a declarat că îi cunoştea „din vedere“, din cartier. Din primele verificări, în ambele cazuri a fost identificat Marius George Stoenciu, de 20 de ani, din Constanţa.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, au fost identificţi şi Aşkîn Memet, de 25 de ani, Erdal Memet, de 27 de ani, Sezer Omer şi Sibel Uluitu, ambii de 19 ani. Cei patru au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii