Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 percheziţii pentru 80 de furturi Patru persoane, duse la arestare de procurori

ro

13 Mar, 2014 00:00 1552 Marime text
Mai multe persoane suspectate că ar fi comis mai multe furturi de relee de la infrastructura feroviară din Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi au ajuns în faţa judecătorilor, ieri, cu propunere de arestare preventivă.
 

Oficial, totul a început marţi, când poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Transporturi au efectuat 15 percheziţii pe raza localităţilor Medgidia, Cuza-Vodă şi Castelu, la persoane bănuite că ar fi comis furturi de relee de la infrastructura feroviară.
„Din cercetări a reieşit faptul că opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, toţi din Cuza-Vodă, ar fi comis în perioada 2012 - 2013 83 de furturi de relee electromagnetice din infrastructura feroviară pe raza judeţelor Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 8.572.200 de lei”, conform poliţiştilor. Ulterior, cinci bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţa pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
În faţa judecătorilor nu au mai ajuns decât patru, aceştia fiind Florin Badea, Ionuţ Bohan, Tiberiu Cristu şi Constantin Dinu. Judecătorii au respins însă propunerea de arestare a celor în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii