Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 ani de puşcărie pentru că ar fi furat din Spitalul Judeţean şi din Policlinică

ro

13 Oct, 2015 00:00 1864 Marime text


Trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa, Ionel Z., de 42 de ani, a fost condamnat. Bărbatul a fost acuzat că ar fi furat un portofel din Policlinica cu plată, situată pe strada Ştefan cel Mare, precum şi o borsetă din Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.
 
Mai mult decât atât, cetăţeanul a fost acuzat şi de efectuarea de operaţiuni bancare în mod fraudulos.
 
Ionel Z. a fost deferit Justiţiei de procurorii DIICOT Constanţa aproape de jumătatea lunii iulie 2015. După câteva termene, judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din cadrul Tribunalului Constanţa, l-a condamnat pe individ la pedeapsa finală de 12 ani. De menţionat că bărbatul, care în prezent se află în stare de arest preventiv, a fost găsit vinovat pentru aproape 20 de fapte (furt, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic).
 
Judecătorul Leonard Iustin Bourceanu a admis acţiunea civilă formulată de părţile civile şi l-a obligat pe inculpat la plata sumei de 21.000 de lei cu titlu de daune materiale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii