Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvaluiri.ro Vergil Chițac - „Cum își poate imagina cineva că eu sunt omul lui Comănescu? Fac politică cu pasiune și onestitate, nu pentru nevoi materiale”!

ro

10 Mar, 2016 10:55 3161 Marime text
 
Contraamiralul Vergil Chițac a fost, până la finalul anului 2015, rectorul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. A ales să renunțe la cariera militară pentru a intra în politică și pentru a candida la funcția de primar al orașului Constanța. În jurul lui s-au lansat nenumărate speculații legate de prietenia sa cu omul de afaceri Gabriel Comănescu. Care este relația dintre cei doi, ce l-a determinat să renunțe la cariera militară și care sunt proiectele sale pentru Constanța, veți vedea în interviul pe care Vergil Chițac l-a acordat publicației
“Dezvăluiri”.
Interviu realizat de Călin GAVRILAȘ

Vom dezvolta în Constanța ceea ce se cheamă civism!Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului consideră că legea electorală în forma actuală, cu alegerea edilului dintr-un singur tur, nu este potrivită, ea avantajându-l pe cel care ocupă deja acest scaun. „Așa cum este acum configurată legea privind alegerile locale sunt avantajați primarii în funcție și, în special, primarii ce provin din partide mari…Apreciez că șansele sunt bune pentru că, nu-i așa, PNL este un partid mare. Totul va depinde de modul în care-i voi convinge pe cetățeni că reprezint o soluție pentru problemele Constanței care nu sunt puține”.

Articolul integral pe dezvaluiri.ro

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii