Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce străzi este bine să evitați în Constanța! Copaci prăbușiți pe șosea și un stâlp riscă să se prăbușească (galerie foto)

ro

06 Jan, 2017 11:09 5777 Marime text
 
Din cauza vântului extrem de puternic care bate încă din cursul nopții, mai mulți copaci și stâlpi au fost dărâmați de vânt, ajungând fie pe carosabil, fie pe mașini.
 
Astfel, constănțenii care pornesc la drum în municipiu ar trebui să evite zona intersecției Mihai Viteazu cu Bulevardul Mamaia, pentru că un copac a ajuns pe șosea care blochează circulația.



Un alt copac a căzut pe mașinile unor constănțeni care locuiesc pe aleea Garofiței, accesul spre parcarea dintre blocuri fiind blocat de arborele căzut.

Copaci rupți de vânt au mai căzut pe străzile Traian, dar și în cartierul Brătianu din municipiu, unde pe strada Sandu Aldea, un copac rupt de vânt a căzut la mică distanță de un autoturism parcat.


 
De asemenea, pe strada Unirii, în dreptul bisericii, porțiunea cuprinsă între străzile Zorelelor și Bulevardul Mamaia, un stâlp s-a înclinat din cauza vântului puternic, existând riscul ca acesta să se prăbușească pe șosea.
 
ZIUA de Constanța vă prezintă situația drumurilor din municipiu, din județ și din Dobrogea. Citește aici toate informațiile legate de codul roșu de viscol!  

Sursa foto: Facebook - Info Trafic Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii