Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte la malul mării

ro

28 Apr, 2015 15:53 1338 Marime text
Joi, 30 aprilie, de la ora 18.30, librăria Cărturești din incinta mall-ului City Park din Constanța devine punct de îmbarcare într-o călătorie ţesută din mătase, imagini şi cuvinte prin Țara Surâsului. În cadrul evenimentului, Editura Vellant va lansa cartea-album intitulată „Thailanda: taină, tihnă & taifas”, cu fotografii şi texte de Anca Ciuciulin.

„Albumul de debut al Ancăi Ciuciulin este ca o vacanță. Cititorii sunt purtați prin temple și megamalluri, pe străduțe strălucind în noapte și prin piețe doldora de condimente, prin căsuțe ale spiritelor și prin ferme de fluturi, prin ceremonii care durează zile și nopți sau printr-o explozie continuă de culori, miresme și texturi exotice. La capătul lecturii, întocmai ca după o vacanță petrecută în tihnă, hoinarii revin în fotoliul din sufrageria proprie, învăluiți în lux, calm și voluptate - în variantă thailandeză”, se menţionează pe pagina oficială a evenimentului.

Alături de autoare, vor vorbi despre farmecul irezistibil al Thailandei Mădălina Nan, reprezentanta Tourism Authority of Thailand în România, scriitoarea Ana Barton şi Bogdan Papacostea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii