Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai vândută carte din ultimii 20 de ani a unui autor român, „Biblia pierdută“, de Igor Bergler, lansată la Mangalia

ro

29 Jul, 2016 00:00 2834 Marime text
 

Romanul „Biblia pierdută“, al lui Igor Bergler, cea mai vândută carte din ultimii 20 de ani a unui scriitor român, va fi lansat la Mangalia, în prezenţa autorului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, ora 20.00, la Casa de Cultură.
 
Cu un impact copleşitor asupra cititorilor, cartea a stabilit şi doborât record după record. Astfel, „Biblia pierdută“ a înregistrat recorduri absolute pe piaţa de carte din România, stabilind un prim record la pre-vânzare, cel mai mare din istoria ţării, peste 10.000 de exemplare, iar în patru luni s-a autodevansat, apropiindu-se de 75.000 de exemplare vândute. În primul weekend la apariţia în librării s-au vândut 3.200 de exemplare. În scurt timp, romanul autorului român a devenit cea mai vândută carte la cea de-a 22-a ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus - cel mai mare târg al României, cu peste 1.600 de exemplare vândute. Tot aici, cei 125.000 de vizitatori ai târgului au ales „Biblia pierdută“, cea mai râvnită carte a acestei ediții. Cartea a depășit 24.000 de fani pe Facebook, fapt, de asemenea, fără precedent în România.
 
Fiind un thriller plin de suspans, cu teme masonice, criptice, simboluri iniţiatice, într-un parcurs care constituie o punte de legătură între trecut şi prezent, romanul continuă să fie căutat, cumpărat, citit şi recomandat de cititori.
 
În primăvara acestui an, după o luptă crâncenă între agenţii literare de renume de pe glob, autorul a semnat un contract cu una dintre cele mai mari agenţii literare, Trident Media Group, care are dreptul de a reprezenta în întreaga lume cea mai de succes carte din ultimii 20 de ani din România.
 
Sursă foto: descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii