Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Riscaţi să fiţi prinşi sub dărâmături Ce pericole îi pândesc pe constănţeni în Zona Peninsulară (galerie foto)

ro

05 Jul, 2013 00:00 2799 Marime text
Aproape de Zona Peninsulară, lângă Statuia Lupoaicei care hrăneşte gemenii Romulus și Remus, există o clădire grav avariată. Potrivit unui avertisment de pe acest imobil nu ar trebui să mai trecem pe aici. Şi, totuşi, o facem.

Vorbim despre un fost magazin situat la parterul unui bloc aflat în paragină şi care riscă să cadă peste cei care, în fiecare zi, sunt nevoiţi să treacă pe lângă el. Mai mult decât atât, ceea ce odată era un magazin a devenit astăzi adăpostul câinilor vagabonzi, al oamenilor străzii şi al gunoaielor. Este de prisos să spunem că cei care dorm aici îşi riscă viaţa, având în vedere faptul că această clădire ameninţă să se dărâme.
În  doar zece minute au trecut prin această zonă 17 persoane. Doar trei dintre ele au remarcat semnul interzis şi au traversat. Autorităţile locale ar trebui să sigileze zona cu pricina, astfel încât să nu mai prezinte niciun pericol, iar oamenii să nu mai aibă acces pe acea parte a străzii, până când situaţia nu se va remedia.
De asemenea, drumul de lângă fostul magazin, astăzi o ruină, este aproape de necirculat şi, dacă nu eşti atent, poţi să cazi şi să te răneşti. Ca să nu mai vorbim despre copiii care se perindă prin zonă şi care se accidentează uşor.

Emilia Cezara CREŢU, Student Anul II Jurnalism Universitatea „Ovidius”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dude 05 Jul, 2013 20:14 domnului primar de ziua lui