Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până câştigă cine trebuie? Primăria Constanţa anunţă o nouă licitaţie pentru organizarea Sărbătorii recoltei şi a vinului

ro

05 Aug, 2014 00:00 2392 Marime text
Primăria municipiului Constanţa anunţă reluarea procedurii selecţiei de oferte necesare organizării „proiectului cultural nonprofit de interes general“ Sărbătoarea recoltei şi vinului dobrogean 2014. Evenimentul va avea loc pe 10 septembrie, la ora 12.00, ofertele putând fi depuse chiar până în ziua selecţiei, la ora 10.00.
Criteriul de atribuire a contractului de finanţare din fonduri nerambursabile este „punctajul cel mai mare“, realizat ca urmare a aplicării mai multor criterii. Amintim că procedura de selecţie de oferte necesare organizării Sărbătorii recoltei şi vinului dobrogean 2014 este reluată deoarece la prima sesiune de selecţie s-a prezentat un singur ofertant, şi anume Fundaţia Fantasio Constanţa. „Conform prevederilor art. 14, alin. (2) din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu completările şi modificările ulterioare, care specifică următoarele: «autoritatea finanţatoare trebuie să respecte procedura de selecţie de proiecte în cazul în care există un singur participant», comisia de evaluare nu a mai procedat la deschiderea ofertei depuse de către Fundaţia Fantasio Constanţa şi propune anularea procedurii de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării evenimentului «Sărbătoarea recoltei şi vinului dobrogean 2014» şi reluarea acesteia la o dată ulterioară“. Ei bine, odată stabilită data, rămâne să câştige cine trebuie.

Amintim că Fundaţia Fantasio, condusă de Virgil Iosif, fostul director al Teatrului de Stat Constanţa, actual director al Direcţiei coordonare instituţii subordonate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, a fost înfiinţată de CJC pe 25 martie 2005. Potrivit articolului 8 din HCJ 48 privind înfiinţarea fundaţiei, această entitate avea drept obiectiv „dezvoltarea unei vieţi culturale - diversificate şi competitive - ca element definitoriu
pentru afirmarea identităţii şi a coeziunii sociale în spaţiul cultural dobrogean“.



Despre Sărbătoarea recoltei şi vinului dobrogean se poate spune orice, mai puţin faptul că este un „proiect cultural nonprofit de interes general“. An de an, evenimentul reuneşte o serie de comercianţi care îşi vând fructele, legumele, produsele din carne şi alt gen de preparate, dar şi o pleiadă de politicieni, în special social-democraţi constănţeni. Nu este lipsit de importanţă faptul că această aşa-numită sărbătoare este organizată la Pavilionul Expoziţional, aflat în administrarea - ghici, ghicitoarea mea! - Fundaţiei Fantasio.
Reamintim că, în 2013, Sărbătoarea recoltei şi vinului dobrogean a fost organizată de CJC, Consiliul Judeţean Tulcea, Primăria Constanţa şi Fundaţia Fantasio şi s-a derulat, evident, la Pavilion. Tot anul trecut, Sărbătoarea recoltei, programată iniţial în perioada 27 septembrie - 6 octombrie, a fost prelungită, din cauza condiţiilor meteo, până pe 13 octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii