Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost vicepreşedinte la tineretul pd-ist Cine e noul director general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu

ro

01 Jun, 2013 00:00 2079 Marime text
Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) l-a ales, ieri, în funcţia de director general, pe Cristian Moldovanu, fostul purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa. Moldovanu fusese membru al AGA la AIMK din 2008 până în septembrie 2012, ca reprezentant al CJC. În septembrie 2012, el a demisionat însă de la Consiliul Judeţean.
Ce competenţe are însă Moldovanu pentru a ocupa această funcţie? Ei bine, este absolvent de... Drept. Nu inginer, nu pilot, nu economist. Absolvent de Drept.
Nu este membru al PSD, în pofida faptului că este cunoscut drept una dintre persoanele loiale lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi prim-vicepreşedinte al PSD Constanţa. Potrivit propriilor sale declaraţii, Moldovanu a activat însă politic în anii 1997 - 1998, pentru doar două luni. „Cred că prin 1997 - 1998 am făcut parte, la rugămintea cuiva, pentru vreo două luni, dintr-un PD. Cred că am fost şi vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret. Dar asta este deja istorie”, a declarat noul director general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu.
Cristian Moldovanu a declarat că noua funcţie înseamnă, pentru el, oportunitatea de a face ce îi place şi de schimba ceva în bine. Se referă aici la servicii mai bune şi mai multe.
Ce părere or avea liberalii constănţeni despre faptul că o instituţie din subordinea Ministerului Transporturilor, condus de penelistul Relu Fenechiu, este acum condusă de unul dintre apropiaţii PSD Constanţa?!?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii