Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un automobil deţinut de Orthobau SRL, scos la mezat de Fisc

ro

10 Nov, 2015 00:00 1994 Marime text


Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Fiscal Medgidia, anunţă organizarea unei licitaţii publice pentru valorificarea unui bun mobil, proprietate a debitorului Orthobau SRL, cu domiciliul fiscal în Cernavodă.
 
Constănţenii care vor participa la licitaţie, care va avea loc pe data de 24 noiembrie, la ora 10.30, în Medgidia, strada Decebal nr. 37, vor putea achiziţiona un autoturism Dacia Logan Break, fabricat în anul 2008. Bunul scos la mezat a fost evaluat la preţul de 11.481 de lei, exclusiv TVA. Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitaţi să înştiinţeze organul de executare înainte de data stabilită pentru vânzare. Constănţenii interesaţi de cumpărarea bunului mobil sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare oferte de cumpărare şi dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre debitor

Firma Orthobau SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în Cernavodă, strada Poet Panait Cerna. Capitalul social, compus din 25 de părţi sociale, este deţinut de asociatul unic Aurel Ilisoi. Tot el este şi administratorul societăţii care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii