Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa va fi reabilitat (document)

ro

01 Aug, 2016 00:00 1843 Marime text


Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa intenţionează să achiziţioneze servicii de estimare pentru lucrări de reparaţii, finisaje interioare şi exterioare, în vederea determinării exacte a suprafeţelor ce necesită reparaţii la sediul ISJ Constanţa, strada Mihai Eminescu nr. 11.
 
În acest sens, ISJ Constanţa organizează licitaţie publică de atribuire a contractului „Servicii de estimare lucrări publice“, în valoare de 1.000 de lei şi care prevede un termen de realizare de şapte zile de la încheierea contractului. Ofertele se depun până la data de 5 august, prin email, la adresa tehnic.isj@isjcta.ro, sau la sediul autorităţii contractante - strada Mihai Eminescu nr. 11 -, între orele 8.00 şi 16.00, vineri - 8.00 - 14.00, iar comanda se va realiza online, prin intermediul catalogului electronic SEAP.
 
Totodată, ISJ Constanţa reaminteşte că, în calitate de achizitor, fiind vorba de o prospectare de piaţă, îşi rezervă dreptul de a selecta oferta câştigătoare fără obligaţia de a anunţa acest fapt celorlalţi participanţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţia organizată de ISJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii