Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre răspunzători se află şi soţul Virginiei Uzun de la SPIT Licitaţie de peste 3 milioane de lei la Eurolevel SRL

ro

18 Jul, 2014 15:37 2372 Marime text
Eurolevel SRL organizează licitaţie publică pentru contractarea de servicii pentru elaborarea Planului de management pentru Situl Natura 2000 aferent Proiectului „Managementul capitalului natural în ROSPA 0076 Marea Neagră”.

Potrivit anunţului de participare, adresa la care pot fi obţinute relaţii suplimentare este: Constanţa, Strada Pescarilor, numărul 39, Bloc FZ 10B, „spaţiul comercial numărul 1 nord-est”, parter. La dispoziţia celor interesaţi au fost pus şi următorul număr de telefon 0341.171.858.

Proiectul va fi implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud – Est, mai precis în judeţele Constanta şi Tulcea. „Suprafaţa sitului Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagra vizată prin acest proiect este situată în extremitatea Sud -Estică a României si se întinde de la nord la sud ca o banda de lăţime variabilă suprapusă în principal peste zona marină, urmând linia litoralului şi pornind din zona Sulina până în sudul litoralului la Vama Veche”, se arată în anunţ. 

Valoarea estimată fără TVA a viitorului contract este de 3.293.080 de lei şi acesta urmează să fie valabil pe o perioadă de 17  luni începând de la data atribuirii contractului.  

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: Constantina Fulga şi membrii comisiei de evaluare a ofertelor compusă din Sergiu Uzun (soţul Virginiei Uzun), Coronea Bogdan, Constantina Fulga, Focşa Diana-Alina şi Muharem Zubeide.

Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 1 septembrie 2014, ora 10.00, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi la ora 12.00 la sediul Eurolevel din Constanţa anterior menţionat. 

Contractul va beneficia de finanţare europeană prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu (POS Mediu). 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii