Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele fotografii cu mașina preotului implicată, în tragicul accident, de luna trecută, pe A2 la Cernavodă. Doi copii au murit (galerie foto)

ro

03 Nov, 2017 06:57 9309 Marime text
Un grav accident a avut loc, în dimineața zilei de 1 septembrie, în jurul orei 04.30,  pe Autostrada A 2, la Km 188-189-Zona Cernavodă, pe sensul de mers București-Constanța.
 
Imediat, la locul evenimentului au fost direcționate un echipaj SMURD-C1, de la Constanța și trei echipaje B2 de la substațiile Medgidia și Cobadin.

Salvatorii au găsit la locul dezastrului două fetițe de un an, în comă, o altă fetiță de trei ani, care a fost resuscitată, dar în ciuda eforturilor a murit, o femeie, de 25 de ani, conștientă, și șoferul, un bărbat a cărui vârstă nu era cunoscută, care a primit îngrijiri medicale pe loc.

Potrivit Poliției Autostrăzi familia, din Cluj, venea spre mare, pe banda 2 și la un moment dat șoferul s-a întors spre unul din copiii din spate, a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu un tir care mergea pe banda 1, după care a ricoșat în parapetul despărțitor.
 
Conform unui comunicat al Spitalului Judeţean Constanţa, ”În urma accidentului rutier produs pe Autostrada Soarelui în această dimineață, la Urgența SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța, au ajuns 3 victime:, doi copii și o femeie”.

La vremea respectivă, protopopul Dan Hognogi, de la Proptopopiatul Cluja confirmat  că  în accident a fost implicat preotul Dragoș Constantin Ane de la parohia Coasta-Tăușeni-Filia din județul Cluj. 

”Vă confirm cu tristețe faptul că este vorba despre preotul Dragoș Constantin Ane” - a declarat pentru ZIUA de Constanța protopop Dan Hognogi. 

Potrivit unor surse în sâmbata Rusaliilor, pe 3 iunie 2017, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, a săvârșit Sfânta Liturghie în parohia Tăușeni, Protopopiatul Cluj I.

Înaltpreasfintia Sa a fost înconjurat de un impresionat sobor de preoți în frunte cu părintele protopop Dan Hognogi, iar la slujbă au asistat numeroși credincioși. Sărbătoarea a fost prilejuită de sfințirea lucrărilor care au fost realizate la biserică, între care amenajarea Sfintei Mese și a iconostasului.

Pentru bogata activitate misionar-pastorală și administrativ-gospodărească, părintele paroh Dragoș – Constantin Ane a fost hirotesit iconom.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii