Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul prejudiciu - 125 de milioane de lei Începe procesul Regiei de Drumuri conduse de Gâmbuţeanu împotriva Curţii de Conturi (documente)

ro

29 Apr, 2015 00:00 2070 Marime text
În luna ianuarie, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa înregistra la Tribunalul Constanţa un dosar în materie de contencios administrativ şi fiscal, solicitând suspendarea executării unor acte administrative: Decizia nr. 71/12.08.2014 şi Încheierea nr. 1/09.01.2015. Acţiunea RAJDP Constanţa era îndreptată împotriva Curţii de Conturi a României, dar şi a Camerei de Conturi Constanţa, care au calitatea de pârâţi în acest dosar cu număr unic 510/118/2015. Abia ieri a avut loc primul termen de judecată. Completul de judecată a decis însă amânarea cauzei până la data de 12 mai, „pentru a se studia conţinutul înscrisurilor depuse de pârâtă“, se arată în încheierea de şedinţă.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta Decizia nr. 71/12.08.2014 şi Încheierea nr. 1/09.01.2015, cu privire la care RAJDP solicită suspendarea executării, exact în forma în care ele au fost depuse la dosarul înregistrat la Tribunalul Constanţa. Tot aici puteţi consulta şi sinteza acţiunii de control desfăşurate la RAJDP Constanţa anul trecut.
 
Cât despre neregulile sesizate de auditorii Curţii de Conturi în urma controlului efectuat, în cele din urmă, la RAJDP Constanţa, puteţi citi mai multe pe ZIUA de Constanţa:

Detalii surprinzătoare scoase la iveală de Curtea de Conturi. RAJDP Constanţa a rămas fără banii Consiliului Judeţean 

File din raportul Curţii de Conturi: Cum a „poftit“ Consiliul Judeţean RAJDP-ul să facă investiţii la Herghelia Mangalia (documente)

În vizorul Curţii de Conturi: RAJDP-ul a „sifonat“ banii CJC-ului pe drumuri publice (document)

File din raportul Curţii de Conturi: Cum a înavuţit RAJDP Constanţa firma colegilor de dosar ai lui Constantinescu şi ai lui Gâmbuţeanu (documente+rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii