Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micuții de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța cheamă primăvara cu zâmbete și mărțișoare (galerie foto)

ro

23 Feb, 2017 00:00 3200 Marime text
Creativitate, îndemânare și mii de zâmbete sunt câteva dintre atributele participării micuților de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța la atelierele de creație cu tema Mărțișorului desfășurate la Muzeul de Artă Populară Constanța. Ce poate aduce primăvara mai repede? Un mărțișor creat de mânuțele copilașilor. Mai mult decât atât, primăvara este adusă de zâmbetele lor, o primăvară frumoasă, delicată, plină de soare, asemenea sufletului de copil!
 
Copiii de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța au petrecut o dimineață de neuitat, distracția, jocul, creativitatea, iubirea de frumos fiind împletite cu realizarea de mărțișoare. „Copiii, zâmbetele, primăvara, puritatea, viața sunt elemente esențiale ale vieții. Toate acestea capătă un înțeles profund, încărcat de semnificații, dacă se află într-un cadru autentic, așa cum ni l-a creat Muzeul de Artă Populară din Constanța, prin implicarea personalului, în special a domnișoarei muzeograf Mihaela Dragomir”, a precizat Liliana Naclad, coordonatorul centrului.
 
În cadrul atelierelor desfășurate la Muzeul de Artă Populară din Constanța, preșcolarii și elevii constănțeni învață, sub îndrumarea specialiștilor muzeului, tehnici de lucru și tradiții decorative în realizarea mărțișorului. De asemenea, în cadrul instituției culturale sunt organizate în fiecare an, cu prilejul Mărțișorului, de Paște, de Crăciun, ateliere muzeale.
 
La Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța, micuții cu vârste cuprinse între un an și șase ani pot urma un traseu de dezvoltare bilingv (română și engleză), „Baby Genius“ îmbrățișând diversitatea și multiculturalitatea.
 
Activitatea Centrului de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța se desfășoară în trei săli de clasă, corespunzătoare grupelor de vârstă 1 - 2,5 ani, 3 - 4 ani și 5 - 6 ani, iar în curând își vor derula activitatea într-un spațiu generos din zona Trocadero.
 
Info contact Centrul „Baby Genius”
Adresa: Strada Călărași nr. 11, Constanța
Facebook: www.facebook.com/BABY-Genius
Telefon: 0760 103 506.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii