Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație de 15 milioane de lei la Nuclearelectrica SA Câștigătorul va elabora studii de mediu pentru CNE Cernavodă (document)

ro

19 Dec, 2014 08:45 3990 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA anunță organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de evaluare și elaborare studii de mediu în vederea obținerii Acordului de mediu pentru Proiecte de investiții la CNE Cernavodă“.


Așa cum reiese din anunțul de participare nr. 156148 / 17.12.2014, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată fără TVA a contractului este de 15.126.000 lei.  Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru cu maxim 5 agenți economici, durata acordului fiind de 48 de luni. Primul contract subsecvent se va atribui odată cu atribuirea acordului cadru. Se vor atribui contracte subsecvente, la 3 - 12 luni. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 3.025.200 lei.

Societățile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 02.02.2015, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în acceași zi, la ora 11.00, la sediul SN Nuclearelectrică SA din București, strada Polonă. Ofertanții trebuie să depună și o garanție de participare de 302.520 lei.

Proiectele de investiții la CNE pentru care se solicită prestarea serviciilor sunt: instalația de detritiere apă greă CNE Cernavodă (CTRF) și Depozit Itermediar de Combustibil Ars (DICA); schimbarea destinației unor spații/construcții de pe amplasamentul SNN SA CNE Cernavodă; retehnologizare Unitatea 1; amenajare spații pentru depozitare temporară material și echipamente; proiecte CNE Cernavodă pentru îmbunătățirea facilităților aferente Unităților CNE.

Responsabili de organizarea procedurii publice

Persoanele ce dețn funcții de decizie în cadrul autorității contractante, inclusiv membrii comisiei de evaluare sunt:
Daniela Lulache - director general, Laura Constantin - înlocuitor de drept director general, Mihai Darie - director financiar, Mihai-Dan Gheorghievici - înlocuitor de drept director financiar, Cristina Nazarevscky - șef Departament Achiziții, Dana Banea - înlocuitoar de drept șef Departament Achiziții,

Componența Comisiei de evaluare: Ancuța Chitoiu, Adriana Ionescu, Diana Vilcu, Anca Beis, Florența Irina Marin, Andra Aida Pop, Eleonora Gianina Daineanu, Dorina Gherlan, Edmond David, Nicolae Trantea.

Persoane care au avizat/aprobat Caietul de Sarcini și nu fac parte din comisia de evaluare: Ionel Bucur - director CNE Cernavoda, Neculai Florescu, Adrian Cojanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii