Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La cinci ani de la desfiinţare Se pregăteşte demolarea unor corpuri ale imobilului SOTRM Eforie Sud

ro

20 Jan, 2018 00:00 3408 Marime text
Consiliul Judeţean achiziţionează servicii de expertizare tehnică a unor imobile aflate în domeniul public al judeţului Constanţa. Mai exact, se caută servicii de expertizare tehnică în vederea demolării unor corpuri ale imobilului SOTRM Eforie Sud (secţie exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa).
 
Vă reamintim că hotărârea de Guvern numărul 428 privind desfiinţarea Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud şi reorganizarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa a fost publicată în Monitorul Oficial al României, pe data de 5 iulie 2013. Articolul 3 al acestei hotărâri prevedea, la alineatul (1), că „personalul de specialitate medico-sanitar şi auxiliar sanitar care îşi desfăşoară activitatea în cadrul unităţii sanitare prevăzute la art. 1, alin. (1) (n.r. Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud) se preia de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă «Sfântul Apostol Andrei» Constanţa“.
 
Revenind la achiziţia administraţiei judeţene, în anunţul de participare se precizează că durata contractului este de 20 de zile lucrătoare de la data prevăzută în ordinul de începere. La procesul de achiziţie publică pot participa toţi operatorii economici, indiferent dacă deţin sau nu cont în SEAP şi indiferent de forma de desfăşurare a activităţii. Se solicită operatorilor economici să prezinte declaraţie privind neîncadrarea în prevederile art. 60 din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice (evitarea conflictului de interese).
 
Preţul ofertei se va exprima în lei fără TVA. Termenul-limită şi locul de depunere a ofertelor: 30.01.2018, ora 14.00, la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii