Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. S-a publicat în Monitorul Oficial Constănțeanca Sevil Shhaideh, numită în conducerea OMV Petrom

ro

11 Dec, 2017 00:00 20284 Marime text
Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA, societate administrată în sistem dualist, cu sediul social în București (Petrom City), s-a întrunit în data de 26 octombrie 2017. Având în vedere renunțarea lui Mihai Busuioc la mandatul său de membru al Consiliului de Supraveghere al societății, acesta a încetat să dețină vreo funcție în cadrul Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom SA.
 
În conformitate cu articolul 1537, paragraful 1 din Legea Societăților și articolul 17.4 din Actul constitutiv al societății, începând cu data de 26 octombrie 2017, Sevil Shhaideh este numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor. Pe lângă Consiliul de Supraveghere, Sevil Shhaideh va mai face parte atât din comitetul de audit, cât și din cel prezidențial și de nominalizare ale OMV Petrom.
 
„În conformitate cu prevederile art. 1537, alin. (1) din Legea Societăților nr. 31/1990 și ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom SA, Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit și membru al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare ale OMV Petrom, începând cu data aprobării numirii sale de către Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, și până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor“, au precizat reprezentanții companiei.
 
Sevil Shhaideh a demisionat recent din postul de vicepremier și de ministru al Dezvoltării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii