Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în AGOA Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA

ro

12 Dec, 2017 22:14 2204 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA a fost convocată în data de 18 septembrie 2017.
 
Având în vedere prezenţa acţionarului Statul Român prin împuternicit mandatat şi a reprezentantului acţionarului Fondul Proprietatea - S.A. și în baza prevederilor Legii nr. 31/1990 republicată, a prevederilor HG nr. 519/1998 modificată şi completată prin HG nr. 599/2009 OUG nr. 109/2011 cu modificările şi completările ulterioare, cu unanimitate de voturi s-a decis:
 
Articolul1:
 
Ca urmare a încetării mandatului administratorilor provizorii numiţi prin Hotărârea AGA nr. 3/21.03.2017, se numeşte Consiliul de Administrație în următoarea componenţă:
- Lucian-Dorel Taropa pentru poziţia de membru provizoriu în Consiliul de Administraţie;
- Ovidiu-Sorin Cupșa pentru poziţia de membru provizoriu in Consiliul de Administraţie; - Cristian-Mircea Blede pentru poziţia de membru provizoriuln Consiliul de Administraţie;
- Ioana-Sinziana Marin pentru poziţia de membru provizoriu in Consiliul de Administraţie;
- Sorin-Lucian Ionescu pentru poziţia de membru provizoriu in Consiliul de Administraţie;
- Ion-Laurenţiu Voicu pentru poziţia de membru provizoriu in Consiliul de Administraţie; - Voicu Cheta pentru poziţia de membru provizoriu in Consiliul de Administraţie.
Articolul 2
a)Se aprobă forma contractului de mandat care se va semna cu administratorii, durata contractului de mandat prevăzută în OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv 4 luni cu posibilitatea prelungirii cu 2 (două) luni.
b)Valoarea brută a remuneraţiei fixe lunare pentru membrii Consiliului de Administraţie va fi de 8.266 lei, cu încadrarea în prevederile bugetare.
c)Se desemnează doamna Ioana Cristina Cuc pentru semnarea contractului de mandat cu administratorii, în numele Ministerului Transporturilor.
 
Totodată, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA a fost convocată și în data de 23 octombrie 2017. Având în vedere prezenţa acţionarului Statul Român prin împuterniciţi mandataţi şi a reprezentantului acţionarului Fondul Proprietatea - S.A. și în baza prevederilor Legii nr. 31/1990 republicată, a prevederilor HG nr. 519/1998 modificată şi completată prin HG nr. 599/2009 OUG nr. 109/2011 cu modificările şi completările ulterioare, cu unanimitate de voturi, se decide:
Articolul 1. Se revocă doamna Ioana Sânziana Marin din calitatea de administrator provizoriu ca urmare a demisiei acesteia.
 
De asemenea, în ședința din 23 octombrie 2017 s-au decis următoarele:
Articolul 1
Se numește Marian Daniel Caprarin ca membru provizoriu în Consiliul de Administrație al CN CAN SA pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la șase luni, ca urmare a vacantării postului prin demisia Ioanei Sânziana Marin.
 
Articolul 2
a)Se aprobă forma contractului de mandat care se va semna cu administratorul provizoriu.
b)Valoarea brută a remuneraţiei fixe lunare va fi de 8.266 lei.
c)Se desemnează doamna Ioana Cristina Cuc pentru semnarea contractului de mandat cu administratorul provizoriu, în numele Ministerului Transporturilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii