Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alee pietonală la Grădiniţa „Lumea florilor“ şi două parcări Investiţii noi realizate de Termica Distribuţie Năvodari SRL

ro

23 Aug, 2016 00:00 2724 Marime text
 

Lucrările la infrastructura oraşului Năvodari continuă în ritm alert. Fie că vorbim despre asfaltarea drumurilor, fie că ne referim la amenajarea noilor parcări sau a parcurilor în diferite zone din oraş, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL, împreună cu Primăria Năvodari şi prin grija primarului Florin Chelaru, derulează cu brio proiectele autorităţii publice locale.
 
Începând cu 1 septembrie, Termica Distribuţie Năvodari SRL va demara o serie de lucrări la infrastructura oraşului. Lucrările sunt executate de angajaţii societăţii, care pune în practică proiectele administraţiei locale din Năvodari, condusă de primarul Florin Chelaru.
 
Astfel, printre lucrările care vor fi demarate începând cu 1 septembrie se numără amenajarea unei alei pietonale în zona Grădiniţei „Lumea florilor“. După finalizarea investiţiei, părinţii, bunicii şi copiii vor putea ajunge la grădiniţă pe o alee nou-înfiinţată, asfaltată şi bordurată.


 
Alte lucrări care vor fi demarate tot de la 1 septembrie constau în bordurarea şi asfaltarea a două alei din oraşul Năvodari. Este vorba despre aleea Viilor şi aleea Magnoliei. La acestea se adaugă lucrări de bordurare, împietruire şi asfaltare a parcărilor din zona punctelor termice 1 şi 7. În zona PT 7 vor fi amenajate 17 locuri de parcare, iar în zona PT 1 - 26 de locuri, spune ofiţerul de presă al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Loredana Cacenco. Precizăm că punctul termic 1 este situat în zona blocurilor 12 Sud - 13 Sud, iar punctul termic 7, în zona blocului 33 Sud.
 
În acelaşi timp, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă lucrările de lărgire a străzilor unde circulaţia este aglomerată, realizarea de noi locuri de parcare şi multe altele.  Astfel de programe vor fi derulate pe măsură ce vor fi alocate fonduri de la bugetul local, dar şi în funcţie de priorităţi, creşterea confortului pentru năvodăreni şi fluidizarea traficului rutier fiind principalele obiective.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii