Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 5 aprilie Constanta -11 grade

ro

05 Apr, 2010 13:32 1086 Marime text
În Bucureşti, ziua a început cu 5-7 grade Celsius care însă vor reuşi să se înmulţească până la 19 grade. Dar norii se tot adună iar în partea a doua a zilei ploile îşi vor face şi ele apariţia, însoţite şi de rafale de vânt.

Locuitorii Chişinăului au parte însă de vreme plăcută, cu doar câţiva nori, fără ploi şi 18 grade la prânz.

În interiorul arcului carpatic vremea se strică astăzi. Plouă puternic, vântul suflă în rafale, iar temperatura scade cu 2-3 grade faţă de ieri, aşa că amiaza aduce 15 grade la Cluj Napoca şi Baia Mare, doar 14 la Oradea şi 13 la Timişoara.

Sudul are parte şi el tot de nori şi de ploi. Chiar pe săturate în Oltenia, unde se şi răceşte. Maximele nu mai trec aici de 14 grade la Craiova şi 15 la Drobeta Turnu Severin.

Pentru că Muntenia începe ziua cu soare şi ploile ajung mai târziu, maximele apucă să urce la 17 grade în Buzău, 20 la Călăraşi şi chiar 21 la Giurgiu.

În Dobrogea, norii vor lăsa soarele să-şi strecoare şi câte o rază doar până la amiază. Apoi ploile vor cuprinde regiunea, păstrând maximele la cel mult 11 grade la Constanţa şi 14 la Tulcea.

Norii se îndreaptă astăzi şi spre Moldova, unde vor aduce mai ales pe seară ploi. Amiaza aduce valori agreabile, de 18 grade la Focşani, 17 la Iaşi şi 15 la Galaţi şi Suceava.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii