Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 23 iunie Constanta, 23 grade, nori, ploi torentiale, grindina

ro

23 Jun, 2010 12:22 1520 Marime text

Astăzi, nu numai că ploile continuă, dar se răceşte, aşa că amiaza ne va aduce temperaturi maxime între 14 şi cel mult 24 de grade. În est, centru şi sud, vor fi la ordinea zilei aversele cu descărcări electrice şi vânt, dar nici în restul ţării soarele nu se prea arată. Mai mult, grindina face şi ea parte din peisajul meteo al zilei.

Litoralul nu are nici el parte de vreo rază de soare astăzi. Norii stau grămadă, ploile torenţiale cu acumulări şi de peste 25 de litri pe metru pătrat nu contenesc, iar descărcările electrice sunt şi ele prezente. Mai mult, sunt aşteptate şi căderi de grindină, iar vântul este din ce în ce mai agitat. Temperatura aerului marchează şi aici o scădere, cu 22 de grade în aer şi cam tot atâtea în apa mării.

Sudul ţării însă are de luptat şi azi cu ploile torenţiale, cu fulgerele şi vântul, mai ales în Bărăgan, iar gradele din termometre sunt 23 la Craiova, Piteşti şi Buzău şi nu mai mult de 24 în Ploieşti şi Călăraşi.

Dobrogea rămâne sub pătura de nori aducători de ploi în averse cu descărcări electrice şi rafale de vânt. Aşa că nici maximele nu trec de 23 de grade la Constanţa şi 22 la Tulcea.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii