Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe calea ferata Trei tineri au murit

ro

06 Jun, 2010 16:05 1244 Marime text

În această dimineaţă, trei tineri, care abia începeau să cunoască viaţa, au sfârşit spulberaţi de tren într-o comună din Iaşi. Băieţii, cu vârste între 15 şi 18 ani, se întorceau de la o petrecere şi mergeau spre casă cu maşina.

Şoferul începător a crezut că poate fi mai rapid decât trenul şi că-i poate tăia calea, însă n-a reuşit. Toţi trei au murit pe loc.

Şoferul, un băiat de 18 ani, avea carnet de câteva săptămâni. Aseară i-a cerut maşina mamei sale pentru a-şi duce prietenii la o petrecere. La întoarcere, însă, n-a fost atent la o trecere la nivel cu calea ferată, în comuna Ciurea de la marginea Iaşului, nu s-a asigurat şi ... au fost izbiţi în plin.Mecanicul de locomotivă nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Necropsia urmează să stabilească dacă băiatul era sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când s-a întâmplat tragedia.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gina 19 Jun, 2010 07:06 doamne ce tinerii si frumosii erau nu sunt de vina ei Dumnezeu asa a vrut sa faca totul in felul Lui nu poti evita cea ce El vrea sa faca cu robi Lui sper ca acum sunt ingerasii *DUMNEZEU SA`I IERTE *ca nu au facut rau nimanui