Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineretul PD-L „I-am pregatit lui Mazare biletul de avion spre Brazilia"

ro

21 Dec, 2009 14:46 1467 Marime text

mazare_brazilia_.jpgOrganizaţia municipală de tineret a PD-L Constanţa îl ajută pe primarul Constanţei să-şi îndeplinească una dintre promisiunile din campanie.

Tinerii democrat-liberali i-au pregătit edilului Constanţei un bilet de avion cu destinaţia Brazilia, pentru a-l ajuta pe Radu Mazăre să se ţină de cuvânt. În campania pentru alegerile prezidenţiale, primarul Constanţei a declarat că dacă alegerile vor fi câştigate tot de Traian Băsescu, el va demisiona şi va pleca în Brazilia. „Dacă iese Băsescu, Brazilia scrie pe mine", promitea atunci edilul Constanţei. Numai că alegerile au trecut, preşedintele a fost ales, iar Radu Mazăre s-a făcut că uită ce a declarat în campanie. „Considerăm că domnul primar este un om de cuvânt şi noi îl ajutăm să-şi ţină promisiunea", ne-a declarat Andreea Nistor, preşedintele organizaţiei municipale de tineret a PD-L.

Tinerii democrat-liberali vor merge la primărie, la ora 13.30, pentru a-i înmâna edilului biletul de avion cu destinaţie exotică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sana 22 Dec, 2009 00:07 asta a fost actiunea lui Banias ca sa mai ia ochii lumii dupa toate intelegerile facute cu nicusor constantinescu si alexandru mazare. v-ati intepat, facand deschidere de editie dintr-o actiune ce se vrea a fi praf in ochi.
  • Mihaita 21 Dec, 2009 16:25 Tineretul constantean incepe sa dea dovada de verticalitate.Un lucru bun,corect si de incredere pentru viitor.Mazare ar trebui sa-si tina cuvantul.S-a batut de atatea ori cu pumnul in piept incat acum daca nu-si va tine cuvantul nu va mai fi credibil niciodata.Felicitari tinerilor pedelisti.La Multi Ani!