Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski”, asociat al proiectului SCENART

ro

18 Jun, 2010 21:41 1016 Marime text

Între 21 iunie şi 15 iulie 2010 vor începe cursurile celei de a doua etape a proiectului SCENART Sprijin pentru competenţe în Artele Spectacolului din România, A2 - Îmbunătăţirea competenţelor personalului angajat al beneficiarului prin intermediul desfăşurării de module de formare specifice.

Prima sesiune de cursuri de pregătire va începe pe data de 21 iunie şi va dura până pe 15 iulie 2010, urmând ca în septembrie şi decembrie să fie organizate alte două sesiuni pentru angajaţii Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian.

Începând de anul viitor proiectul va intra în cea de-a treia etapă care presupune extinderea cursurilor de formare profesională pentru angajaţii celor patru teatre asociate proiectului: Teatrul Metropolis din Bucureşti, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" din Constanţa, Teatrul Naţional Târgu Mureş şi Opera Braşov, care vor fi susţinute de profesionişti din cadrul Teatrului Naţional de Operetă, pregătiţi printr-un stagiu de formare profesională în cadrul Academiei Teatro alla Scala.

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian" implementează, în perioada octombrie 2009 - octombrie 2012, proiectul Sprijin pentru competenţe în artele spectacolului din România - SCENART, proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!". Proiectul este realizat în parteneriat cu Accademia Teatro alla Scala din Milano şi are în vedere dezvoltarea pieţei muncii şi a resurselor umane în artele spectacolului din România în domeniile artistic, tehnic şi administrativ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii