Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sofer roman, depistat cu alcoolemie mare pe o sosea franceza

ro

26 Dec, 2009 13:27 1127 Marime text

Şoferul român în vârstă de 49 de ani al unui camion care zigzaga periculos pe o autostradă în apropierea Parisului a fost depistat de poliţia rutieră joi cu 3,30 g de alcool în sânge, informează - vineri - AFP, citând o sursă judiciară.
Jandarmeria fusese alertată de automobilişti care văzuseră camionul părând să fi scăpat de sub controlul şoferului. Încărcătura acestuia provenea din Spania şi era transportată spre Belgia. Şoferul a încercat să-şi minimizeze starea, recunoscând în faţa anchetatorilor că băuse „câteva beri" miercuri seara şi „un whisky mic" joi dimineaţa, potrivit sursei judiciare. El a fost plasat în detenţie şi va fi judecat luni. Identitatea sa nu a fost dezvăluită pentru că în momentul de faţă el este doar suspect, urmând ca abia după judecată - dacă vina lui va fi confirmată - să devină făptaş şi culpabil.

Agerpres

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pufulica 20 Jan, 2010 21:35 in general soferii pe comunitate isi omoara timpu cu un pahar si cu o melodie e greu eu ai inteleg si stiu concret despre ce vorbesc dar asta in timpu liber nu le da dreptu nimeni sa plece la drum turmentati sau si mai rau beti in starea asta sint pericole publice pe sosele pacat de respectivu pentru el si familia lui sa dus acolo sa faca bani si acum sufera familia putem sa le multumim guvernului nostru pentru ca ne sileste sa plecam peste hotare cit vedem cu ochiii pentru un colt de paine pentru un trai decent [[[ nu te duci sa faci avare ca nai cum]]] sii inteleg ca trebuie sa facem sacrificii ei sa stea departe de tara si de familii e greu greu numa cine na fost [afara ] nu stie dar dar pacat ca se intimpla si astfel de cazuri sincer imi pare rau am un mesaj pt toti soferii din comunitate dumnezeu fie cu voi ginduri bune ridicativa moralu odata si odata va fii bine pt toti doamne ajuta eu va doresc drumuri bune o sotie de sofer