Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul Bilderberg se reuneste azi in Spania, pentru o intalnire de patru zile

ro

03 Jun, 2010 22:03 789 Marime text

Grupul Bilderberg se reuneşte începând de azi pentru patru zile în Spania, la Sitges. O serie de bloguri vorbesc despre această reuniune, despre agenda şi despre participanţi.

În jurul grupului Bilderberg se învârt tot felul de teorii ale conspiraţiei, se consideră că aceştia sunt cei care, de fapt, conduc lumea şi stabilesc în astfel de întâlniri precum cea de-acum, din Spania, ce se va întâmpla în lume în urmatorul an. Grupul cuprinde monarhi, politicieni, bancheri, oameni de afaceri din diverse domenii.

Charlie Skelton de la The Guardian are o postare pe blogul său în care arată ce urmează să se întâmple la această reuniune închisă atât publicului, cât şi presei. El aminteşte că anul trecut reuniunea a fost în Grecia, la ea au participat ministrul de finanţe şi cel de externe grec, precum şi guvernatorul Băncii Naţionale. "Câteva luni mai târziu, Grecia era în familent, iar Atena în flăcări. Aşa că... succes Madrid!", scrie britanicul.

Scăderea preţurilor proprietăţilor, creşterea instabilităţii pe pieţe în ţări precum Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Blegia şi Austria, creşterea activităţilor în Asia, creşterea haosului pe piaţa americană şi a temerilor de-a lungul Americii susţine blogul amintit că reprezintă temele de discuţie, alături de soarta monedei euro şi de situaţia economică a Europei.

Sursa: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii