Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Trei raniti grav in urma unui accident rutier

ro

01 Jun, 2010 21:09 2182 Marime text

Trei persoane au fost grav rănite în urma unui accident care a avut loc la intersecţia străzii Tulcei cu bulevardul Tomis. La faţa locului sunt echipaje SMURD şi de la descarcerare.Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • natborkil 02 Jun, 2010 11:00 Lucrurile s-au intamplat intocmai. Au mai aparut informatii pe diverse situri care au dat stirea ca soferul vw avea 21 de ani. Gresit. Are 32 si o bogata experienta de condus. Mai mult, nu stiu daca a mai avut accidente, ca e un sofer foarte prudent... La spital au fost externati cam in 3 ore. Fata cu o parte din picior in gips, iar cel din spate cu lovituri pese tot corpul, cu nasul serios lovit, insa in general, aparent, fara probleme majore. Despre soferul Lexusului nu stiu. Astept sa vad ce se va intampla cu soferul vinovat. Evident ca nu oricine isi permite masina respectiva. Probabil ca el, sau prietenii lui, fac parte din valul "cineva". Eu sunt fratele persoanei din spatele vw. Daca nu se va face dreptate, ce ar trebui sa fac? Lasand la o parte, ca imi vinea sa plec spre constanta (sunt in bucuresti), sa ma opresc la spital si sa ma asigur ca daca va mai iesi nu va mai pune niciodata mana pe un volan. Pentru ca data viitoare ceilalti s-ar putea sa nu mai fie la fel de norocosi... Astept...
  • marius 01 Jun, 2010 23:39 ce s-a intamplat acolo! veneam pe tomis dinspre ovidiu. la intersectia cu badea cartan, lexusul a virat dreapta si a intrat pe tomis direct pe banda a 2-a. eu, fiind tot pe banda a 2-a am franat usor si am intrat pe prima banda cu intentia de a trece de lexus si pe linga alte 2 masini care erau oprite pe banda 2, prima din ele avind intentia de a vira stanga (neregulamentar ca e linie dubla continua) pe strada care trece pe langa complexul boema. intre timp, primul din cele 2 masini care erau oprite a virat stanga si cel de-al doilea a plecat de pe loc, iar cel cu lexus si cu mine ne-am apropiat de acesta fiecare pe banda lui de mers (eu pe 1, el pe 2) acum, vazand ca cel din fata lui doar ce a plecat de pe loc si nu are viteza, cel cu lexus-ul a vrut sa il depasasca pe dreapta dar pe dreapta eram eu cu jumate de masina in spate. l-am observat ca a virat brusc dreapta spre mine, am franat si l-am lasat sa treaca. in acel moment el a accelerat foarte tare a trecut inaintea mea si a probabil ca a vrut sa reintre pe banda 2 dar masina, din cauza drumului ud a supravirat si a intrat de-a curmezisul pe contrasens unde a lovit vw. in momentul impactului l-am vazut pe soferul lexusului cum a fost aruncat in dreapta masinii cu picioarele in sus. am tras masina in statia de autobuz, m-am dat jos si m-am dus sa vad in ce stare e respectivul am deschis usa din stanga si acesta era pe spate cu capul spart pe podea aproape sub bord, cu soldul pe scaun si cu picioarele in sus, descaltat. m-am dus repede pe partea dreapta unde am deschis usa si cu ajutorul cuiva l-am scos din masina si l-am asezat pe scunul din dreapta al acesteia unde si-a mai revenit. apoi m-am dus la vw. doamna din fata stanga (volanul era pe dreapta) iesie deja si s-a asezat pe bordura scuarului cu flori de langa boema. soferul cred ca iesise dar mai era cineva pe bancheta din spate cu capul intre scaune cu fata in sus si cu ochii dati peste cap. aici numai tin bine minte cum am facut, cred ca am deschis usa din spate dreapta, dupa care a intrat soferul si l-a scos pe cel din spate, care nu dadea semne de constienta si la asezat pe troutuar unde si-a mai revenit putin. apoi am ridicta capota vw ca iesea fum de acolo si cineva a reusit sa scoata borna de la baterie. intre timp un domn cu mustata care apare si in meterialul de la tv neptun, deja incepea sa o dea la intors precum ca vw l-ar fi lovit pe cel cu lexus din spate. a inceput sa dea telefoane si cativa oameni au inceput sa-l faca nesimtit si sa-l jigneasca la care el a inceput sa-i intrebe ca: "stii ba cine sunt eu?" pe urma a venit politia am lasat ci acolo si am plecat ca aveam treaba. sper sa intelegeti si imi cer scuze pentru eventualele greseli ortografice, adresa de mail nu o folosesc!