Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinta WATER 2010, la Universitatea Ovidius

ro

14 Jun, 2010 18:59 1001 Marime text

Facultatea de Construcţii, din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa organizează, în perioada 16-18 iunie 2010, conferinţa internaţională „Water Across Time in Engineering Research - WATER 2010". Miercuri, în Aula Magna a Universităţii Ovidius, va avea loc deschiderea oficială, începând cu ora 9.00.

La acest eveniment vor participa academicieni, cercetători şi specialişti din toată lumea şi dintr-o gamă largă de domenii legate de resursele de apă. Conferinţa funcţionează ca o platformă pentru schimbul de cunoştinţe şi bune practici din domeniul monitorizării resurselor de apă, al analizei riscurilor şi al prevenirii hazardelor.

Lucrările se desfăşoară în zece secţiuni, dintre care amintim: inginerie costieră, protecţia mediului, managementul integrat al resurselor de apă şi aplicaţii GIS şi construcţii hidraulice. Cercetările vor fi publicate în Analele Universităţii Ovidius din Constanţa, Seria Inginerie Civilă, revistă ştiinţifică cotată CNCSIS, categoria B.

Aflată la prima ediţie, conferinţa WATER 2010 se desfăşoară în contextul celei de a 20-a aniversări a Universităţii Ovidius din Constanţa, în timp ce ediţia din 2011 va celebra împlinirea a 50 de ani de învăţământ superior la Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii