Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu nu a mai venit la deschiderea sezonului de la Neptun (galerie foto)

ro

02 May, 2010 14:21 2247 Marime text

neptun_seara.jpgDeşi se părea că doreşte să îşi petreacă ziua de 1 Mai la Neptun, alături de turiştii veniţi aici la deschiderea sezonului estival, Traian Băsescu nu şi-a făcut apariţia în mulţime. Nici Elena Udrea nu a mai participat a concertele din seara ce a deschis sezonul estival 2010 în sudul litoralului.

În faţa scenei amenajate pe plaja „La Steaguri" au fost circa 5.000 de turişti şi localnici, care au urmărit concertele lui Puya şi Alex, Akcent, Smiley şi Fly Project, timp în care, la Teatrul de Vară se derula „Noaptea devoratorilor de publicitate".

De la orele 22.30, la malul mării, turiştii s-au delectat cu un foc de artificii şi, în continuare, până după miezul nopţii, s-a derulat "White Sensation Party", concerte ale unor artişti români. Evenimentul dedicat „Marelui 1 Mai" de la Neptun a fost organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan d 02 May, 2010 20:42 Maxim 2.000 persoane, cel de la Fly Project au injurat live ca la usa cortului si prestatia foarte slaba a trupelor cu toate ca sunetul era bun la probe.Mde canta J Lo pana sa inceapa sa raga puya
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 02 May, 2010 13:59 Daca unii dintre cetatenii de ”onoare” isi permit sa-i deschida CORESPONDENTA SCRISA a domnului Traian Basescu ,Presedintele Romaniei,(exemplul fostului primar liberal ,IONEL CHIRITA din orasul HARSOVA de Constanta)n-ar fi exclus sa fi aflat si de vr-un ”atentat” la persoana sa ???