Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Saracii si varstnicii din Cernavoda iau masa la Hollywood

ro

06 Nov, 2009 02:34 2959 Marime text
primaria_cernavoda.jpgAşa cum relatam într-o ediţie anterioară, Primăria Cernavodă a scos la licitaţie serviciul de cantină socială şi pentru persoane vârstnice. Contractul a fost atribuit aceleiaşi firme care a asigurat mâncare pentru bătrâni şi săraci şi în anii anterior.

Serviciul de cattering pentru căminul de persoane vârstnice şi cel de cantină pentru cazurile sociale din Cernavodă au fost încredinţate recent, în urma unei licitaţii, aceleiaşi societăţi comerciale care a furnizat hrană pentru aceste categorii şi în anii trecuţi. Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a fost atribuit firmei Alco Clima SRL din Cernavodă. Este vorba despre restaurantul cunoscut de cernăvodeni sub numele de „Hollywood". Firma va încasa din acest contract parafat cu primăria condusă de Mariana Mircea nu mai puţin de 282.043 lei fără TVA, adică peste trei miliarde de lei vechi cu TVA, într-o perioadă de un an. La licitaţie a mai participat un ofertant, însă oferta desemnată câştigătoare a fost cea a firmei care administrează restaurantul cu nume american.

De precizat că firma îl are ca unic asociat şi administrator pe Nelu Sava, un om de afaceri cernăvodean.

La Hollywood au petrecut şi primarii PSD

După cum singură ne-a declarat, primăriţa Mariana Mircea se află în relaţii foarte bune cu patronul crâşmei. În plus, la restaurantul amintit, primarul oraşului Cernavodă a organizat, în luna iulie, un bal în cinstea primarilor PSD, unde aleşii locali ai partidului au chefuit cot la cot cu mai-marii judeţului.

Am încercat să îl contactăm, telefonic, şi pe Nelu Sava, la sediul firmei, însă nu l-am găsit şi am stat de vorbă cu soţia sa. Simona Sava ne-a declarat că firma familiei sale asigură hrana pentru căminul de vârstnici şi cazurile sociale din Cernavodă, din 2005.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii