Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complex sportiv în comuna Cumpăna

ro

03 Sep, 2010 02:32 1657 Marime text
Asociatia_Comunelor_Mariana_Gaju.jpgComuna Cumpăna va avea o bază sportivă. Obiectivul de investiţii va fi amplasat pe terenul liber de lângă sala de sport.

Administraţia locală din Cumpăna organizează o procedură de achiziţie pentru atribuirea contractului de lucrări. Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, deschiderea ofertelor pentru atribuirea contractului privind realizarea bazei sportive cu teren de fotbal omologabil tip I va avea loc pe 15 septembrie, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei Cumpăna. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. Potrivit anunţului din SEAP, valoarea estimată a contractului este 1.773.481 lei fără TVA. Cu alte cuvinte pe str. Alimănişteanu din Cumpăna va exista în viitor un complex sportiv.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, ne-a declarat că o altă investiţie ce va fi demarată în viitorul apropiat este şi parcul de agrement ce se va construi în zona Parcul Verde, din vecinătatea blocurilor ANL. Potrivit anunţului de participare la licitaţie publicat în SEAP pe 27 august, deschiderea ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie pentru lucrările de amenajare a acestui spaţiu verde va avea loc pe 14 septembrie, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei Cumpăna. Valoarea estimată a contractului este de 701.780 de lei fără TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii