Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata a încheiat sezonul cu un eşec

ro

06 Jun, 2011 01:09 1178 Marime text
sageata.jpg„Se va face o analiză, o evaluare a întregului sezon, după care acţionarii vor stabili obiectivul şi viitorul echipei"

Săgeata Năvodari a încheiat pe locul trei în ediţia 2010 - 2011 a Ligii a II-a, Seria I, după ce a pierdut sâmbătă, cu scorul de 3-0, partida din deplasare cu Dunărea Galaţi, din ultima etapă a campionatului.

După ce o bună parte din sezon s-a clasat pe locul secund în Seria I, formaţia pregătită de Aurel Şunda nu a reuşit să menţină ritmul până la final şi a clacat în ultima parte a campionatului, fiind devansată în clasament de Concordia Chiajna. Decizia Federaţiei Române de Fotbal prin care Săgeata nu are drept de promovare în acest sezon a cântărit enorm asupra evoluţiilor echipei năvodărene. Acest lucru s-a văzut şi în ultima reprezentaţie a echipei de pe litoral din această ediţie de campionat. Săgeata a fost învinsă fără probleme sâmbătă, pe terenul Dunării Galaţi, echipă care venea după o serie foarte bună de şapte partide consecutive fără înfrângere. Deşi a aliniat la startul partidei cea mai bună formulă de echipă, formaţia năvodăreană a evoluat sub aşteptări, jucătorii lui Aurel Şunda fiind deja cu gândul la vacanţă. După o jumătate de oră de dominare a gazdelor a venit şi primul gol al întâlnirii, după o greşeală a lui Florin Olteanu. Portarul Săgeţii nu a reuşit să reţină o minge în careu, iar Cârjan a îndeplinit o simplă formalitate împingând mingea în poartă. Şapte minute mai târziu, Dunărea a avut şansa desprinderii. Dan Popescu execută o lovitură liberă de la 20 de metri, Olteanu respinge cu piciorul până la Munteanu, care şutează din apropiere în portar. Săgeata iese la joc în partea a doua a întâlnirii, însă golgheterul ligii secunde, Sorin Chiţu, iroseşte două ocazii bune de a egala în minutele 51 şi 61. Cei care înscriu sunt tot gălăţenii. În minutul 70, Antohi scapă singur spre poarta năvodărenilor şi înscrie cu un şut din interiorul careului, ducând scorul la 2-0. Scorul final a fost stabilit în minutul 82, gălăţenii reuşind să mai înscrie o dată prin Pribac.

Viitor incert

Săgeata Năvodari încheie astfel pe locul 3 campionatul, la trei puncte distanţă de poziţia secundă ocupată de Concordia Chiajna, echipă care a remizat în ultima etapă pe terenul celor de la CS Otopeni. „Ne-a afectat pe plan psihic schimbarea regulamentului la jumătatea campionatului, dar aceasta-i România, acestea sunt legile şi am clacat psihic la unele meciuri importante, pierzând puncte importante", a declarat antrenorul Aurel Şunda, care este posibil să părăsească formaţia năvodăreană în această vară, alături de unii dintre cei mai importanţi jucători ai echipei: Sorin Chiţu, Florin Popa, Florin Olteanu şi Alexandru Vlad (toţi la final de contract). „În această perioadă, se va face o analiză, o evaluare a întregului sezon, după care acţionarii vor stabili obiectivul şi viitorul echipei. Eu iau în calcul orice ofertă, o analizez şi voi stabili proiectele pentru viitor", a mai precizat tehnicianul de la Săgeata.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii