Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lituanienii vor veni pe 14 noiembrie

ro

05 Nov, 2002 00:00 567 Marime text

HCM Constanta - Lusis Akademikas Kaunas

Preparativele pentru cele doua meciuri tur-retur cu lituanienii de la Lusis Akademikas Kaunas din cadrul turului trei al Cupei Cupelor la handbal continua la clubul HCM Constanta. Ieri, oficialii gruparii de pe litoral au trimis un fax la Ambasada Romaniei din Lituania pentru a le facilita lituanienilor urgentarea primirii vizelor de intrare in tara pentru cele doua partide ce vor avea loc pe 15 si 17 noiembrie, in Sala Sporturilor din Constanta. La randul lor, lituanienii au trimis tabelul cu numarul si numele persoanelor care vor veni in Romania pe data de 14 noiembrie. Delegatia lituaniana va fi cazata la hotelul "Flora" din Mamaia, costurile cazarii si mesei intrand, conform intelegerii, in sarcinile constantenilor.

Echipamentul Reebok trebuie sa soseasca

Asa cum le-a promis jucatorilor, conducerea clubului HCM Constanta a demarat preparativele pentru achizitionarea de echipament nou. Acesta este unul de firma, Reebok, pe masura pretentiilor noului sponsor, si urmeaza sa soseasca in cel mai scurt timp, 9-11 noiembrie, astfel ca, la ora primului meci din Cupa Cupelor, jucatorii sa evolueze in acesta. Noua "garnitura" sportiva va consta din doua randuri de echipament de joc in culori diferite, geci si treninguri de prezentare, cat si adidasi.

Recompensati de DTSJ

Victoria frumoasa obtinuta duminica la Steaua Bucuresti (22-21) a impresionat lumea sportului constantean. Ca o recompensa a rezultatului bun scos de acestia, ieri, Directia pentru Tineret si Sport a Judetului Constanta a premiat echipa cu suma de 35 milioane de lei. De asemenea, antrenorul Mihai Fagarasanu, de la CSS 1 Constanta, a fost recompensat cu 3 milioane de lei pentru contributia avuta la formarea multora dintre jucatorii din echipa. Un gest frumos din partea DTSJ-ului care arata inca o data ca este alaturi de cea mai buna echipa a Constantei pe anul trecut si care demonstreaza ca performantele sportive pot fi oricand recompensate in limita fondurilor disponibile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii