Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi a amânat preluarea naţionalei României

ro

10 Jun, 2011 01:13 1420 Marime text
hagi.jpgFostul selecţioner al naţionalei României, Gheorghe Hagi, a declarat ieri, după o discuţie cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, că nu este dispus să preia din nou echipa naţională.

„Regele" a mai precizat că nu ştie dacă oferta FRF rămâne valabilă la sfârşitul actualei campanii de calificare la turneul final al Campionatului European. „A discutat, iar luni trebuie să ne mai vedem o dată să vedem în ce parte e decizia. Eu mă gândesc că este o situaţie importantă şi încerc să gândesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o ofertă, ci doar de un lucru. Eu am decis să nu mai iau o decizie de pe drum, când lucrurile sunt începute. Nu doresc asta. Nu comentez în plus. E un aspect delicat şi de asta am discutat acum. Cu siguranţă nu voi prelua o echipă care a început drumul. Vom vedea dacă cei de la federaţie mă vor aştepta. A rămas să mai discutăm. Imediat nu voi fi antrenor, iar până nu se termină, nu intră în discuţie", a declarat Hagi.

Gheorghe Hagi a mai antrenat naţionala timp de cinci luni în urmă cu zece ani, dându-şi demisia după ce „tricolorii" au ratat calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2002.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii