Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul se mută, de mâine, în Olanda

ro

25 Jul, 2011 00:00 1293 Marime text
fcviitorul.jpgTrupa lui Cătălin Anghel va disputa şi o serie de patru meciuri amicale

După ce a încheiat, vineri, stagiul de pregătire de la Braşov, lotul divizionarei secunde, FC Viitorul Constanţa va pleca mâine dimineaţă spre Olanda, în cel de-al doilea cantonament al verii.

Astfel, timp de 12 zile, formaţia pregătită de Cătălin Anghel va efectua un nou stagiu de pregătire centralizată, în Olanda. Cartierul general al constănţenilor va fi la Golden Tulip Victoria din Hoenderloo (localitate aflată la 100 de kilometri de Amsterdam), aceasta fiind şi baza de pregătire a vicecampioanei mondiale la fotbal, Olanda. În toată această perioadă pe care echipa patronată de Gheorghe Hagi o va petrece în Ţara Lalelelor, Cristocea şi compania vor susţine şi o serie de partide de verificare. Primul joc este programat vineri, de la ora 15.30, pe stadionul din localitatea Almere, unde constănţenii vor evolua în compania formaţiei locale, FC Almere City, echipă care joacă în eşalonul secund în Olanda. Apoi, la începutul săptămânii viitoare, pe 1 august, trupa lui Cătălin Anghel se va deplasa la baza de pregătire a grupării FC Groningen pentru amicalul cu echipa a doua a clubului olandez, clasată sezonul trecut pe locul 3 în campionatul rezervat formaţiilor de tineret după PSV şi Heracles. Partida va începe la ora 20.00. A doua zi, FC Viitorul va pleca la Alkmaar pentru a juca un nou amical, contra echipei de tineret a clubului AZ. Partida va începe la ora 17.00 şi se va disputa pe unul din terenurile complexului sportiv al clubului. Ultimul meci de verificare este programat pe 5 august, de la ora 18.00, în oraşul belgian Hoogstraten. Aici, formaţia constănţeană va da piept cu echipa a doua a prestigiosului club RSC Anderlecht. După cantonamentul din Olanda, FC Viitorul se va pregăti la Constanţa. Sezonul 2011-2012 al Ligii a II-a va debuta pe 20 august, însă, până la acea dată, jucătorii lui Cătălin Anghel vor mai susţine două meciuri amicale, pe 10 şi 13 august.

FC Viitorul a disputat, în această vară, patru meciuri amicale, toate în cadrul stagiului de la Braşov. Constănţenii au înregistrat două victorii (4-1 cu SCM Braşov şi 2-0 cu Astra II Giurgiu), un egal (0-0 cu Gaz Metan CFR Craiova) şi un eşec (0-2 cu Unirea Tărlungeni).

Benzar, Cârstocea şi Gavra, titulari cu Grecia

Sâmbătă, cei trei componenţi ai Academiei Gheorghe Hagi, Romario Benzar, Alin Cârstocea şi Cristian Gavra au evoluat din primul minut pentru naţionala U19 în partida contra Greciei, din cadrul turneului final al Campionatului European găzduit de ţara noastră. Dacă Benzar şi Cârstocea au evoluat pe întreaga durată a partidei, văzând în acelaşi timp şi câte un cartonaş galben, Gavra a fost înlocuit la pauză de Mihai Roman. La final, România a pierdut meciul cu 0-1, prin golul înscris în minutul 37 de Fortounis.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii